Alle projecten van Tijmen Bos Architecten

Tijmen Bos Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van woningen. De persoonlijke benadering resulteert in een woning met een heel eigen uitstraling. Inspiratie kan komen uit allerlei bouwstijlen, met een lichte voorkeur voor modern vormgeving. Bij verbouwingen en transformaties is het uiteindelijke karakter van het gebouw vaak het resultaat van de ontmoeting tussen bestaand en nieuw.

Naast de nieuwbouw en verbouw van villa’s en woningen, werkt Tijmen Bos Architecten ook voor professionele opdrachtgevers. De nadruk ligt hierbij op het herbestemmen van bestaande gebouwen naar een woonfunctie (transformatie). Dit is op verschillende plekken tot volle tevredenheid van de bewoners gebeurt bij onder andere een schoolgebouw en een fabriek. Momenteel is de transformatie van een tweede fabriek in volle gang. Hierin worden zeer energiezuinige woningen zonder gasaansluiting gerealiseerd.

Tijmen Bos is sinds 2002 werkzaam als architect, waarvan de laatste vier jaar zelfstandig. Door  jarenlange ervaring kan snel duidelijkheid gegeven worden over de te volgen stappen. Vanuit een beprpoefde aanpak wordt de planning met een persoonlijke benadering aangepast aan de specifieke wensen van de opdrachtgevers.

Volgend op het schetsontwerp. wordt het ontwerp stapsgewijs uitgewerkt. Daarop volgt dat Tijmen Bos Architecten, namens de opdrachtgevers, de digitale bouwaanvraag indienen. (Dit wordt ook wel “de omgevingsvergunning aanvragen” genoemd.) Het heldere stappenplan zorgt voor een transparant ontwerp proces.

Maak vrijblijvend kennis met Tijmen Bos Architecten en ontdek alle mogelijkheden voor hoe uw woning bij u kan passen!